3. syyskuuta 2010

Käytiin äidin luona!

Käytiin ihmisiskän ja muutaman ihmispennun kanssa katsomassa äitiä, Tarroa, Toscaa, Salla - tätiä ja Mistralia - ja kyllä meillä olikin hauskaa. Ensin vähän jännitin millaista on tavata äiti ja sisarukset näin pitkän ajan jälkeen - onhan kulunut jo yli kaksi kuukautta kun lähdin tänne uuteen kotiin.


Tosca, Tarro ja minä
Ei me siinä siskon ja veikan kanssa paljoa aikailtu kun ryhdyttiin tuumasta toimeen. Tässä ensimmäisessä kuvassa annetaan siskon kanssa Tarrolle vähän kyytiä. Harmi vaan, että Tico oli joutunut jäämään kotiin sairastamaan jotain mahatautia ja harmiksi Bubbe asuu niin kaukana ettei päässyt mukaan - ehkä sitten seuraavalla kerralla. Varmaan nähdään vielä - ja sitten meitä onkin viisi yhdessä kasassa. Toivottavasti Tico voi jo paremmin.


Äiti, Salla ja Mistral väsyivät meidän puuhiin ja lähtivät jonnekkin sivummalle rauhaan, eivät kuulemma jaksa edes katsoa "sellaista riekkumista". No sinnehän menivät ihmispentujen kanssa vähän kauemmas. Hyvä niin - olisivat varmaan muuten vaan koko ajan kieltäneet - ei sitä! - ei tätä!


Ai toi on Tyttö!
Joo ja nyt mä vasta ymmärrän mitä tyttö tarkoittaa. Niiltähän puuttuu jalkojen välistä jotain oleellista. Ei mikään ihme että kuvaan on tallentunut tuommoinen ihmetysilme! No niin tai näin - ihan hyvä jätkä se Tosca kuitenkin on. Siitä oli ihan hyvin vastusta meidän riekkumisleikeissäkin. Ja kyllä se sisko jaksaa juostakin kuin pojat.


Tarron kanssa mentiin myös ympäri kartanon maita ja mantuja - siinä sai väillä ihmiset väistellä etteivät olisi kaatuneet mukaan. Välillä otettiin pieni halihetki ja vedettiin henkeä - ja taas jaksettiin tömistää tannerta! Tuossa kuvassa Tosca halailee Tarroa.


Siskon ja veikan halihetki
Voi veljet kyllä meillä oli mukavaa. Taisin nukahtaa aika välittömästi kun Jokilaaksosta lähdettiin. Mahtoivatkohan Tosca ja Tarro päästä pesulle kun kotiin kerkesivät? Minut vietiin suoraan autosta suihkuun - ja kyllä minä olinkin multainen. 


Loput kuvat löytyvät tästä linkistä "pentutapaaminen"

Ainiin - nyt selvisi miksi iskä ei päässyt paikalle - se kävi jonkun Dulcinean luona yökylässä ;-)

1 kommentti:

  1. Iskää ei tainnut harmittaa, ettei päässyt paikalle.. :) Mutta iskän ihmistä kylläkin! Onpa muksut kasvaneet ja suloisia suklaaturkkeja kaikki! Yritetään päästä seuraaville treffeille mukaan iskän ja mummin kera.

    VastaaPoista

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!