17. syyskuuta 2010

Toinen koulupäivä

Toinen koulupäivä on sitten onnellisesti ohi. Tällä kertaa lähinnä kerrattiin ekalla kerralla opittuja taitoja. Ihmisiskä oli jotenkin pinkeänä koko koulupäivän ja taisi se sitten tarttua muhunkin. Millään en olisi jaksanut keskittyä olennaiseen - ympärillä oli niin paljon muuta kiinnostavaa. Toivottavasti ihmisiskä on viikon päästä rauhallisempi ja toivottavasti se älyää viedä mut ennen koulua lenkille. Nyt se vaan suhasi autolla pihaan ja kaappasi meikäläisen mukaan. Mahtaako ihmisiskällä olla suorituspaineita siellä koirakentällä?


Koulun jälkeen jäätiin kavereiden kanssa hieman taas hengailemaan. Ne labbikset on niin hiivatin isoja ja kovavauhtisia, ettei tämmöinen 10,8 kiloinen perro pysy mukana. Onneksi tällä kertaa löytyi yksi kiva enempi oman kokoinen riekkumiskaveri.


Toivon, että ihmisiskä jaksaa treenata niitä juttuja mun kanssa ennen seuraavaa tuntia, etten taas ole vaarassa joutua jälkkikseen. Viime viikon 4 treenipäivää ei näytä olevan tarpeeksi ... - tai sit se ei vaan osaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!