23. syyskuuta 2010

Kolmas koulupäivä

Kolmantena koulupäivänä jatkettiin huomion kerjäämistä - tai ainakin siltä se musta vaikutti kun ihmisiskä yritti saada jakamattoman huomioni. Välillä se onnistui oikein hyvin - enkä välittänyt muista koirakoista ollenkaan, vaikka kuinka niitä pujoteltiin.


Opettaja kehui ihmisiskää vuolaasti "No nyt se alkaa sujua sinullakin - ja koirassahan ei ole koskaan vikaa ollutkaan" Että mua nauratti ja olihan se ihan totta, että tällä kertaa ihmisiskä oli paljon rauhallisempi ja siksi munkin oli hyvä olla.


Lopuksi taas leikittiin kavereiden kanssa ja nyt sain uusia kavereitakin - meillä oli muutaman sakemannin kanssa oikein mukavaa, vaikka ne ovatkin mua paljon suurempia.


Oon muuten vaihtanut ruokaa ihan samaan tyyliin kuin Tarro-velikin. Nyt syön Purinan ProPlania. Vaihto on mennyt ihan hyvin - enää en oo iltasella pahentanut ilmaakaan entiseen tyyliin ja maha on ollu ihan kunnossa - nyt tosin juuri äsken ikäväkseni huomasin olevani ihan kuralla. Tämä siis juuri ennen kuin hyppäsin tähän näppiksen eteen kirjoitteleen. Saas nähdä miten yö sujuu - no ihmisiskä sitten herää ja siivoaa jos on tarve ... Mitä sitä pentu mahalleen voi jos se on sekaisin?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!