21. syyskuuta 2010

Hammaskeiju ei sitten tullutkaan

Väittäisin, että on aika epäreilua. Meidän ihmispennut neuvoivat viemään hampaan tyynyn alle - aamulla olisi sitten kuulemma hammaskeiju jättänyt jotain. No ei ollut jättänyt ei - toisaaltaan mitä mä sillä kakseurosella olisin tehnutkään. Mahtaako meille koirille hammaskeijuja ollakaan.


Tämä siis tarkoittaa sitä, että mun maitohampaat alkaa vaihtua oikeisiin hampaisiin - jii-haa! Kohta voin siis alkaa nakertamaan kaikkea oikein huolella - nyt ei ole hirveästi tehnyt mieli järsiä mitään.


Ihmisiskä odottaa kuumeisesti, että mun alakulmuritkin lähtisivät pois. Eilen se yritti niitä venkuttaa - mutta kiinni pysyi. Ticolla ja Tarrolla on kuulemma lähtenyt jo enempi hampaita. Mahtoiko hammaskeiju käydä sisaruksilla?


Ihmisiskä odottaa, että mun rauta-alakulmurit alkaisivat kasvaa. Täytyy kuulemma olla tarkkana, että ne ei porautuisi samalla tavalla kitalakeen kuin nää maitohampaat. Niitä rautakulmureita täytyy sitten pallon kanssa oikoa kohdilleen - varmaan siksi me ollaan alettu leikkiä sellaista "narupalloroikuntaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!