1. heinäkuuta 2010

Jalkapalloa katsomassa

Eilen oltiin isännän kanssa katsomassa jotain ees-taas säntäilyä - se näytti ihan samanlaiselta kohellukselta kuin mitä siskon ja veljien kanssa tehtiin aikoinaan. Sellaista päätöntä hyörinää.


Isäntä sanoi sen olevan jalkapalloa - vähänkö minua hei kiinnosti? - No ei siis vähääkään - paitsi, että kun kasvan isoksi annan pallolle kyytiä. Se peli oli niin tylsä, että en voinut olla nukahtamatta. Jotenkin tunsin, että isäntä ei aluksi tiennyt miten ottaisin kaikki ne ihmiset. Se ja sama - ei ne minua häirinnyt yhtään - onhan noita jo nähty.


Niistä meidän ihmispentuja pienemmistä en kyllä tykännyt. Ne oikeastaan pelotti minua ja siksi ajattelikin varmistaa, että pysyvät kauempana. Kyllä minä osaan olla jo pelottava takaisin. Isäntä kyllä vakuutti minulle, ettei niitä kannata pelätä. Jotenkin se isäntä ei alkuksi ollut kovin vakuuttava vakuutteluineen ja siksi vielä jatkoin murisemista niille säntäilijöille. Lopulta isäntä nosti minut syliinsä ja ryhtyi puuhailemaan kanssani - ja sitten unohdinkin ne oikein pienet ihmispennut.


Tänään olen jo 2kk, mutta kuulemma en saa vielä järjestää kaverisynttäreitä.

2 kommenttia:

  1. Terkkuja iskältä ja mummilta ihmisineen! Kiva lukea kuulumisia ja linkitänkin teidän blogin omaamme. Toivottavasti vielä törmäämme, ja eihän Orimattilasta/laan ole pitkä matka.. :) Onnea uudesta perheenjäsenestä.. Iskä taisi huokaista helpotuksesta kun ei enää tarvitse käydä viittä riiviötä treffailemassa.. :)

    VastaaPoista
  2. Hei Toffe !! Tervetuloa samalle kylälle meikäpoikien kanssa. Kutsutaan sut sitten vesikoiratreffeille ne on sitten joskus heinäkuun loppupuolella, mut siitä tulee tarkempaa tietoa. Tutustu nyt ensin rauhassa uuteen kotiisi ja perheeseesi. Haukutaan kun tavataan ! Danny ja Feno henkilökuntineen

    VastaaPoista

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!