15. heinäkuuta 2010

Meikä kävi uimassa.

Meikä kävi uimassa - oli muuten aika siistiä. Tässä ensimmäisessä kuvassa vielä mietiskelen ja tuumin viitsisikö sinne hypätä. Hyppäsin sinne veteen sitten niin yllättäin, ettei ihmisiskä ehtinyt ottaa siitä edes kuvaa. Se oli ihan sellainen puhdas "pää edellä veteen ja sukelluksiin" -tyyppinen juttu - ilman mitään kierteitä tai muita sellaisia juttuja. Tämä laiturilta veteen hyppääminen ei ole minulle mikään tuntematon juttu, juhannuksena nimittäin äiskä ja Mistral heittivät minut veteen viilenemään. No sinne sitten hyppäsin ja pyysin ihmisiskää nostamaan minut laiturille, että pääsen uudestaan.

Se toinen hyppy oli peppupläts puolella kierteellä - sivusta seuranneet voisivat tosin sanoa, että peruutin veteen. Pois pääsin samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla, nyt uintimatkaa ihmisiskän luo oli tosin huomattavasti enemmän. Olis sitä päässyt vedestä rannassakin, mutta en nyt sitten sinne viitsinyt.

Tässä toisessa kuvassa olen jo hieman kuivunut. Uimahyppyjen jälkeen oli kiva käydä piehtaroimassa kivojen juttujen päällä - niin kiva että ihmisiskä laittoi minut takaisin järveen, joten kaikki ne vaivalla keräämäni ihanat lehdet, oksat, kivet ja muut männykävyt jotka sain turkkiini kiinni jäivät järveen.  Se oli semmoinen kesäpäivä
Siskokin kirjoitteli ja kertoi käyneensä oikein veneajelulla. Niin kirjoitteli Tarro -velikin ja sanoi käyneensä uimassa. No nyt olen sitten  minäkin käynyt, joten sillä on turha enää leveillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!