2. toukokuuta 2012

Jälkeen ja ennen synttäreiden ...

Synttärijuhlista toipuminen sujui nopeasti, vaikka sitä tulikin syötyä kaikenlaista herkkua. Sekaisinhan maha tuollaisesta riekkumisesta ja herkkujen syönnistä menee ja niinpä kuulemma haisin taas kuin aikamies ja sain häädön olkkarista alta aikayksikön. No musta on silloin juhlittava kun on jotain juhlittavaa! Luut vaan menee niin helposti mun päähän - eiku siis mahaan.


Sallan vierailun jälkeen elämä on ollut taas vähän sellaista tasaista puurtamista, juuri mitään ihmeellisempää ei oo mulle tapahtunut. Ollaan käyty normaaliin tyyliin lenkillä ja agissa ja silleen. 


No käytiinhän me kaverikoiratestissä. Ihmisiskä kävi testauttamassa itsensä jo aikaisemmin ja mun vuoro oli tossa reilu pari viikkoa sitten. Mentiin pikkuveskun rantaan ja siellä sitten yhdet tädit kovasti tarkkaili osaanko mä käyttäytyä muiden koirien ja tuntemattomien ihmisten kanssa. No eihän siinä mitään ihmeellistä ollut ja joku aika sitten meille sitten tuli viesti, että mut on hyväksytty mukaan. Toistaiseksi ollaan vähän niinku wannabe eli ehdokasjäseniä. Ihan virallinen kaverikoira musta voi tulla sitten joskus alkuvuodesta. Käyntejä olis kerran kuukaudessa muulloin paitsi kesällä. Siitä sitten myöhemmin ...


Agilitystä ei sen ihmeempää - harrastettu ollaan ja muutamissa mölleissäkin käyty. Useammissakin olis voitu, mutta ihmisiskä on ollu vähän kipee eikä se oo päässy juoksemaan. Oman seuran mölleissä/epiksissä oltiin tekemässä täydellistä nollarataa ... aina viimeiselle esteelle saakka. Mä irtosin hyvin loppusuoralle - niille kahdelle peräkkäiselle hypylle - paitsi, että mä en innoissani huomannut, että siellä oli vielä kolmaskin hyppy vähän sivumpana. Jotain se ihmisiskä siinä taaempana taas kurkku suorana kiljui - no huomasinhan mä sen sitten kun mä olin jo tuulettanut viimeisen esteen jälkeen mun ekaa möllinollaa. Siinä se sitten vielä kiljui, niin mäkin huomasin, että yksi este on vielä hyppäämättä. No hyllyhän siitä sitten tuli - kun hyppäsin sen väärältä puolelta. Ihan reiluuden vuoksi mä en nyt syytä ihmisiskää tästä mokasta - ainakaan kokonaan. 


Salla lähtiessänsä opasti mut miten ihmiset saa ihan lääpälleen ja miten niiltä saa rapsutuksia. Mulla on ihan kuninkaallinen olo - se Sallan neuvoma keino toimii tosi hyvin. Siitä vaan hyppy sohvalle ja tunge pää kainaloon - niin kohta sua rapsutetaan. Ihmisiskä on käynyt tervehtimässä Sallaa yksikseen ja oli siellä kuulemma myös se Sallan mainitsema Hugo. Kotiväen kuulumisia oli mukava kuulla. Sallalla oli nyt kuulemma ne juoksut ja siks se Hugokin siellä oli. Hugon lähdettyä Salla jäi kaipaamaan sitä Hugoa niin paljon, että ne lähti Muumin (mun isoäiti) kanssa etsimään sitä. Onneksi ne löyty aika nopeasti neuvokkaiden ihmisten avulla. Ne oli saarrettu sillalle ja siitä otettu kiinni. Nyt Salla ja Muumi-mummi kuulemma ulkoilevat tarkkailun alla. On ne tytöt hassuja ... hmm... juoksijoita.


Sallalle saattaa tulla niitä pentuja ja yksi meidän ihmispennuista menee sitte hoitamaan niitä pentuja joksikin aikaa. Mäkin haluaisin - ainakin Mistralin pentujen kanssa oli tosi kiva riekkua silloin viime kesänä.


Mä oon kuulemma menossa lisätutkimuksiin tosta mun retiisisilmästä (retina ablaatio). Mä meen vissiin sitä varten kotikotiin ens viikolla - toivottavasti tytöt ei muute enää juokse. Takasin mun ihmisperheeseen mä tuun kai sitten viimeistään lauantaina. Osaakohan ne olla ilman mua yhtäkään yötä?


Ai niin - lähettipä se velipoikakin (Tarro) terveisiä. Oli kuulemma käynyt hakemassa näyttelystä jonkun sertin. No onnee vaan sillekin - helppoohan toi sille oli kuin heinänteko, kun mä en ollu mukana. Ei vaiskaa - on se vaan aika komee sälli.1 kommentti:

  1. Mahtavaa, että olet aloittanut kaverikoirailun, mummikin olisi halunnut, mutta sen narunjatke ei koskaan saanut aikaiseksi ottaa enempää siitä selvää.. Sitten tuohon agilitykommenttiin, kyllä sä voit syyttää ihan 100 rosenttisesti tuota sun narunjatketta, se ei pysynyt sun vauhdissa, eikä näin ollen pystynyt kertomaan sulle, että se viimeinen hyppykin oli vielä hypättävä, ennen nollajuhlia.. :))) Eli hyvä Toffe!

    VastaaPoista

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!