7. elokuuta 2010

Ekaluokkalainen kävelee kuin ...

Meidän ihmispennuilla alkaa koulu, mutta kouluunpa pääsen minäkin. Ihmisiskä kertoi, että mun koulu alkaa 9.9 ja koulupäiviä on yhteensä kahdeksan. Hmm... tarkoittaako tämä sitä, että joudun muiden lailla lukemaan läksyjä? Varmaan. Ihmisiskä kertoi, että opiskeltavia aineita on ainakin; palkinnon oikea-aikainen ottaminen, ohittaminen, luoksetulo (osaan kun haluan), istuminen (osaan jo), paikallaan olo (en todellakaan osaa) ja muiden koirien kanssa siivosti oleminen (toiset pelottaa). Vielä en tiedä onko se koulu kovinkin tylsää vai hirvittävän hauskaa. Se, mikä minua hirvittää on tuo yksinolo, kun ihmispennut ovat omissa kouluissaan ja niin hirvittää se ihmisiskääkin. Katsotaan miten käy - kirjoittelen koulupäivien jälkeen jos läksyiltä ehdin.

Ihmisiskä jutteli äidin ihmisäidin kanssa puhelimessa. Olisi mahdottoman mukava tavata äiti, isä, sisko ja veljet. Ja varmaan tavataankin, kun sanoivat järjestävän pentutapaamista muutaman viikon sisällä arki-iltana. Ihmisiskä kertoi minulle sitten myöhemmin, että Tarro on päässyt turkistaan ja niin kuulemma minäkin pääsen, kunhan vaan posti tuo leikkuukoneen ja terät. Jaa-a mitähän tuohonkin sanoisi - mahtaakohan tulla kylmä jos kynitään 3mm terällä? Et Tarro viitsisi kirjoittaa ja kertoa! 

Iskä kirjoitti joutuneensa pistetyksi. Eikä kuulemma mitään rokotuksia, vaan sellainen lentävä ötökkä oli ampaissut kiinni takajalkaan ja tuikannut mojovasti. Hetken oli iskä elvistellyt ja pomppinut vain kolmella tassulla eteenpäin, mutta maukas aamupala oli sitten saanut pistoksen unohtumaan. Meilläkin pörisee niitä ampiaisia ihan liiankin kanssa. Minua eivät ole vielä pistäneet, ihmissiskoa ovat. Täytyisköhän uskoa, kun ihmiset yrittää estää minua leikkimästä niiden amppareiden kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!