22. huhtikuuta 2013

Fasu - aika kaunis poika

Fasu näyttäisi olevan se meidän perheen kaunispoika. Oltiin ihmisiskän, nuorimman ihmispennun ja Fasun kanssa meidän agilityseuran uuden hallin avajaispippaloissa. Ensin aamupäivällä oli Match Show - sellainen epävirallinen missikisa ja sitten iltapäivällä epäviralliset agilitykisat.

Fasun ihmisiskä ilmoitti sinne missikisoihin, kun se vie Fasun ens viikonloppuna Hyvinkäälle erkkariin - sinne missä mäkin olin kaks vuotta sitten . Ettei totuus pääsis unohtumaan, mä tulin sieltä erkkarista ERIn kanssa takaisin! No - siis ihmisiskä ilmoitti Fasun sinne missikisoihin, että vois harjoitella käyttäytymistä kehässä ja hirveessä hälinässä.

Mun täytyy kyllä kehua tota Fasua miten lungisti se otti koko jutun, vaikka yks bortsu sitä takaapäin kyljestä näykkäskin. Fasu ei ollut millänsikään, mutta bortsu sylki Fasun karvoja pitkän aikaa suustaan. Hyvä Fasu. 

Toi meidän Fasu on silleen rennosti cool, kun sen hetki tulee - se ei paljoo höntyile. Se kerto mulle, että sitä vähän ihmetytti et mihin se ihmisiskä sitä oikeen taas raahaa. Joo silleen se on - joskus on koiran vaan mentävä minne hihnanjatke määrää. Fasun mielestä siellä kehässä ei ollu mitään oikeen mielenkiintoista - piti vaan juosta ihmisikän kanssa ympyrää - kolmiota ja vaikka mitä kuvioita.

Isojen pentujen luokassa oli 15 osallistujaa ja ne aloitti sen kisan sellasena parikilpana - toinen jatkaa punaisella nauhalla finaaliin ja toinen menee sinisellä nauhalla uintitermejä käyttääkseni B-finaaliin. Fasu sano mulle olleensa pari kilpailussa täysin suvereeni ja menneensä kuin heittämällä jatkoon. Joo - ihmisiskä kerto mulle vähän lisää ja sano Fasun olleen se 15. osallistuja. Ketähän vastaan se Fasu oikein kuvitteli kisanneensa? Kaunispoika tais olla sitten onnekaspoikakin.

No finaalissa niitä oli kuulemma 8 koiraa ja Fasusta oli tyhmä seisoa paikallaan. Ihmisiskä kun on meille opettanut, että istuminen on hyvä juttu. No kait se ihmisiskä oli sitten kannatellut Fasun takapäätä karvoista - ihan niinku muakin siellä Hyvinkäällä, että tuomari sai katteltua runkoa ja sen muotoja.
Vauva tahtoo syliin!

Ennen kun Fasu oli saanu kaivettua namit ihmisikän kädestä niin kuulemma niitä oli ollu enää neljä jäljellä ja sitten enää kaks, kun kaks kanssakilpailijaa oli pallitettu paikoille 4 ja 3. Fasu sano, että tässä vaiheessa se ei enää jaksanu olla. vaikka tuomari käskikin ne menee taas kehää ympäri. Omien sanojensa mukaan Fasu oli tanssinu ihmisiskän kanssa lambadaa pitkin kehää - enää se koomin ei mun etutassut maata koskettanut. Kuva taitaa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa ...

Onnee vaan Fasulle kun siitä tuli aika kaunis poika kakkossijalla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!