16. joulukuuta 2010

Tekstareita ...

Mä olen vähän ihmetellyt miten toiset on saaneet läheteltyä noita tekstareita niin monen puun, kannon, liikennemerkin ja sähkötolpan juureen - kunnes nyt älysin, ettei kerralla kannata kaikkea tekstata (pissata) samaan paikkaan. 


Ja ettei toi tekstailu olisi liian helppoa, olen alkanut nostamaan koipea oikein kunnolla. Toi koiven nostaminen vaan on välillä varsin vaikeata - meinaa tasapaino mennä siinä samalla kun tekstailee. Eikä siitä huolellisesta tähtäyksestäkään ole silloin mitään hyötyä - tulee tekstattua (ruikittua) välillä kintuillekin. Ihmisiskän mieliksi tekstailen kuitenkin pihassa vielä ilta- ja aamutekstarit yhteen ja samaan paikkaan.


Olen kuullut jotain juttua, että siirtävät kohta osan metsästä sisälle. Olisiko ne todellakin ajatelleet mua noin pitkälle - oma tekstailuharjoituspaikka sisälle? Vau - on se hienoa olla koira rakastavassa perheessä.

2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee, koipi korkealle ja lyhyt ruikkaus, niitä sitten toistakymmentä yhden lenkin aikana ja ihmiset tykkää! :)

    Oletteko jo käyneet rekkautumassa ja esittäytymässä foorumilla (muillekin tiedoksi) http://vesikoirat.foorumit.fi/index.php

    VastaaPoista
  2. Lämmin Joulutervehdys Toffelle perheineen toivottelee Inez kera laumansa!!

    VastaaPoista

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!