11. kesäkuuta 2013

Epiksissä

dippa-daa Toffe on Nadja!
Käytiin ihmisiskän kanssa taas naapuriseuran epiksissä juoksemassa pari rataa. Ihmisiskän mielessä oli eritoten treenata sitä keinua josta mä lentelin viimeksi korkeuksiin, mulla taas oli mielessä pitää hauskaa.

tuolla alhaalla pitäsi kuulemma pysähtyä !?
Näissä kahdessa ekassa kuvassa mä kuljen sellasta puomia pitkin - siinä on tärkeetä ensiks pysyy siellä keikolalla ettei putoo ja muistaa koskee ylös- ja alasmenokontakteille. No puomilla mulla ei oo ongelmaa, paitsi että välillä mä en jää odotteleen alasmenokontaktille 2on2off ihmisiskän seuraavaa ohjausta vaan haluun jo jatkaa. 

Epiksissä mentiin kaksi rataa, möllit ja kisarata. Möllirata meni mun mielestä hienosti, mutta ihmisiskän mukaan me mokattiin siinä kohtaa missä se epäilikin että me mokataan. Siinä mölliradalla oli viidentenä esteenä A, jonka kyljessä oli putkenpää houkuttelemassa pientä viatonta espanjanvesikoiraa. Ihmisikä sanoi kavereilleen heti rataan tutustumisen jälkeen, että tossa me mokataan, ellei se onnistu tekemään siihen sellasta "Stig Wetzell patjatorjuntaa" No tää patjatorjuntahan ei oo varsinaisesti mikään agilityohjaus ja tokihan me yritettiin ensin ihan oikeasti. Eka hyppy - toinen hyppy, josta tiukka kaarros mun vasemmalle putkeen josta hyppyyn ja sitten tonne A:lle. 

Kaikki aikaisemmat oli ohjanneet koiransa putken vasemmalta puolelta ja joutuneet vaikeuksiin putken jälkeisellä hypyllä. Ihmisiskä tiesi, ettei se kerkee sieltä vasemmalta niinpä se päätti tehdä sinne putken jälkeen persjätön ja sehän toimi meillä sikaupeesti. Meidän liike ja vauhti jatkui sinne hypylle eikä mun tarvinnut hätäpäissäni tehdä mitään balettipiruetteja ihmetellessäni minne siitä jatkettais. Hypyltä ihmisikä vei mua vauhdilla A:lle . "KIIPEEEE!" se huus ja leikkas vielä mun ja putken väliin omalla liikkeellään, mutta kun se putki niin houkuttaa mua ... No se oli sitten siinä. Pari kertaa yritettiin vielä uudestaan ja viimeisellä kerralla ihmisikä yritti jopa ihan oikeesti sitä patjatorjuntaa, mutta längeistähän se Toffe meni putkeen. Tuomari tais lopulta todeta jotain ettei ihmisikä sais kuulemma sulkea putkea multa omalla ahterillaan ...

bo-iing!
Loppuradassa meillä ei ollu sitten mitään ongelmaa ja me kiidettiin se läpi kuin tuulispäät. Radan lopputulemana me sitten harkataan sitä putken ja An erotusta ...

Minne seuraavaksi? SANO JO!
Kisaavien radalla mä taisin olla vähän jo ylikierroksilla ja samoin kai ihmisiskäkin, Se suoritus loppui siihen kun ihmisiskä käski mut hyppäämään syliin ja niin vietiin koiraparkaa kohti autoa. Me vähän sählättiin niin kepeillä kuin keinullakin. Tämän radan lopputulemana me vaihdetaan meidän keinukäsky varmaan kiipeestä keinuksi tai jotain - siis lisää kohdennettua treeniä.

Seuraavan kerran Toffe on radalla keskiviikkona 19.6 Mikkelissä virallisten kisojen merkeissä ...1 kommentti:

  1. Tervetuloa Mikkeliin Toffe! Mä tuun haukkuun sut pystyyn, niin saat vähän vauhtia radalle!

    Koksi

    VastaaPoista

Toffe ja Fasu haukkuu kiitokset kommentoijalle!